کلینیک جامع توانبخشی در بیمارستان فوق تخصصی رضوی افتتاح شد

در آستانه اعیاد رجبیه و با هدف رفاه هر چه بیشتر بیماران داخلی و خارجی و ارتقای خدمات کلینیکی بیمارستان فوق تخصصی رضوی، کلینیک جامع توانبخشی در این بیمارستان در مشهد مقدس افتتاح شد.

به گزارش آستان نیوز، کلینیک جامع توانبخشی بیمارستان رضوی شنبه ۳۰ دی ماه سال جاری با بهره‌گیری از تجهیزات بروز توانبخشی در فضایی به مساحت ۲۰۰ مترمربع در طبقه همکف ساختمان شماره یک این بیمارستان راه‌اندازی شد.
این کلینیک در سه بخش شامل «ارتوپدی فنی(خدمات اُرتز و پروتزها)»، «کاردرمانی» و «گفتار درمانی» با استفاده از نیروهای متخصص و باتجربه در این حوزه، پاسخگوی بیماران بستری و همچنین سایر مراجعان بیمارستان است.

بیمارستان رضوی در ادوار گذشته نیز از طریق عقد قرارداد با بخش خصوصی، خدمات محدودی در حوزه‌های کاردرمانی و گفتار درمانی به بیماران ارائه داده بود، اما در راستای اجرای مسئولیت‌های اجتماعی خود و همچنین ارائه خدمات جامع توانبخشی به بیماران، این کلینیک را در فضایی گسترده‌تر و تحت مدیریت بیمارستان راه‌اندازی کرد.
گفتنی است، در حال حاضر کلینیک جامع توانبخشی بیمارستان رضوی همه روزه بجز روزهای تعطیل رسمی، در دو شیفت صبح و بعدازظهر آماده پذیرش بیماران است و خدمات آن به بیماران بستری بیمارستان با توجه به نیاز در تمام طول هفته به صورت شبانه‌روزی ارائه می‌شود.