خدمات ویژه بیماران بین الملل

بیمارستان رضوی وابسته به آستان مقدس حضرت رضا(ع) در سال ۱۳۸۴ و در جوار بارگاه منور آن حضرت افتتاح شد تا اولین گام در راه برآورده شدن آرزویی بزرگ که داشتن یک مرکز درمانی منحصر به فرد برای خدمات رسانی به مراجعان از داخل و خارج از کشور بوده است، در فضایی مدرن و منحصر به فرد، برداشته شود.

مجوز تاسیس نخستین واحد و دپارتمان گردشگران سلامت(IPD) در کشور در سال ۱۳۹۴ به طور رسمی به بیمارستان فوق تخصصی رضوی اعطاء شد و این‌گونه فعالیت‌های رسمی در این زمینه شکل گرفت. به دلیل گستردگی پوشش درمانی در بیمارستان رضوی، اکثر رشته‌های فوق تخصصی این مرکز درمانی مورد توجه غیرایرانیان قرار دارد.

خدمات واحد بیماران بین الملل (IPD)

در این بیمارستان بخش‌های مختلفی وجود دارد که خدمات درمانی را به بهترین شکل و مطابق با پروتکل‌های بین‌المللی ارائه می‌کنند.

بخش های درمانی
بخش های پاراکلینیکی موجود
امکانات تشخیص و درمانی موجود

ما در بیمارستان رضوی با بهره‌گیری از بهترین متخصصان خدمات پزشکی را در عالی ترین سطح ارائه می‌کنیم

لیست پزشکانی که در بیمارستان رضوی ارائه خدمت می کنند.

آشنایی بیشتر با بیمارستان رضوی
درجه ارزشیابی : یک عالی