اخبار بیمارستان رضوی, روابط عمومی

نخستین دوره لیگ مسابقات والیبال کارکنان آستان قدس رضوی پایان یافت

سعید رفیق در گفتگو با آستان‌نیوز درباره جزئیات این مسابقات اظهارکرد: نخستین دوره لیگ مسابقات والیبال کارکنان آستان قدس رضوی که از ۲۲ اردیبهشت ماه امسال آغاز شده بود، بعد از حدود دو ماه با حضور ۲۴ تیم در ۳ گروه ۸ تیمی به صورت لیگ و دوره‌ای با انجام ۸۴ بازی همزمان با عید سعید غدیر خم به کار خود پایان داد.
وی ادامه داد: در این مسابقات هر تیم شامل ۱۰ بازیکن، یک مربی و یک سرپرست بود و در روز پایانی تیم‌های بیمارستان رضوی، معاونت تبلیغات و سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی از هر گروه به مقام برتر دست یافتند.
رییس اداره فرهنگی ورزشی موسسه تربیت بدنی بنیاد کرامت رضوی اضافه کرد: تمامی این مسابقات با حضور داوران مورد تایید هیات والیبال استان خراسان رضوی برگزار و در پایان هر مسابقه یک بازیکن به عنوان بازیکن برتر معرفی شد.