اخبار بیمارستان رضوی, روابط عمومی

برگزاری مراسم عزاداری دهه اول محرم در بیمارستان رضوی

مراسم عزاداری حسینی به مناسبت دهه اول ماه محرم به مدت هفت روز در بیمارستان فوق تخصصی رضوی در مشهدمقدس در حال برگزاری است.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان رضوی ، این مراسم در راستای بزرگداشت ایام سوگواری سید و سالار شهیدان امام حسین(ع) و اشاعه شعائر مذهبی و عاشورایی ویژه عموم عزاداران اعم از کارکنان و مراجعان بیمارستان رضوی، از یکم محرم برابر با چهارشنبه ۲۸ تیرماه آغاز شده است و تا پایان دهه اول محرم (همه روزه به جز روزهای تعطیل رسمی)، از ساعت ۶:۳۰ در محل سالن همایش‌های بیمارستان برپا می‌شود.

برگزاری مراسم عزاداری دهه اول محرم الحرام در این بیمارستان هر روز با قرائت زیارت عاشورا و مرثیه‌خوانی محمد اخلاقی و سخنرانی حجت‌الاسلام سیدمحسن مرتضوی انجام می‌شود.

شایان ذکر است، این مراسم در چهار روز نخست برگزاری شاهد حضور جمعی از شیفتگان اباعبدالله الحسین(ع) بوده و تا چهارشنبه چهارم مرداد ماه پذیرای عموم عزاداران است.