برگزاری مراسم عزاداری ایام فاطمیه در بیمارستان رضوی

مراسم عزاداری ایام فاطمیه به مدت سه روز در بیمارستان فوق تخصصی رضوی در مشهدمقدس در حال برگزاری است.

به گزارش آستان نیوز، این مراسم به منظور بزرگداشت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) و اشاعه شعائر مذهبی ویژه عموم عزاداران از جمله کارکنان و مراجعان بیمارستان رضوی، از چهارشنبه ۲۲ آذر ماه سال جاری آغاز شده است که در روزهای پنجشنبه و شنبه از ساعت ۶:۴۵ تا ۷:۴۵ در محل سالن همایش‌های بیمارستان برپا می‌شود.
قرائت زیارت حضرت زهرا(س) و حدیث کساء، سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحسن حسینی و همچنین مرثیه‌سرایی ابوطالب خالق‌پور ذاکر اهل بیت(ع)، برنامه‌های تدارک دیده شده برای مراسم عزاداری ایام فاطمیه در این بیمارستان است.
شایان ذکر است، بیمارستان رضوی به عنوان یکی از مراکز درمانی وابسته به بارگاه ملکوتی امام هشتم(ع) علاوه‌بر ارائه خدمات درمانی، آموزشی و پژوهشی در رشته‌های مختلف پزشکی، توجه خاصی نیز به برگزاری مراسم فرهنگی و مذهبی دارد و در مناسبت‌های مختلف همچون محرم و صفر نیز با برپایی محافل عزاداری، میزبان جمعی از محبان خاندان عصمت و طهارت(ع) در حوزه سلامت و همچنین همراهان بیماران بستری و سایر مراجعان بیمارستان بوده است.