آموزش پزشکی

توصیه های لازم قبل از انجام هولتر نوار قلب ۲۴ و ۴۸ ساعته

•آخرین نوار قلب را همراه داشته باشید.

• یک نفر همراه داشته باشید.

• لازم است که حمام رفته باشید و بدن شما کاماً تمیز باشد.

• آقایان موهای سینه خود را از سرشانه تا پایین ناف بتراشند.

• پوشیدن لباس راحت و گشاد و جلوباز ضروری است.

• داروهای قلبی که مصرف می کنید و کارت سامت بیمارستان را همراه داشته باشید.

• در حین ثبت نوار قلب ۲۴ یا ۴۸ ساعته لازم است فعالیت های معمول روزانه را داشته باشید.

• در صورت بروز هرگونه درد قفسه سینه و یا تنگی نفس، طپش قلب، سرگیجه، تاری دید و یا ضعف و بی حالی و تعریق غیر عادی، گیجی مطابق آنچه به شما آموزش داده خواهد شد ، دکمه مربوط به حوادث غیر معمول دستگاه رافشار بدهید.

• دستگاه مورد نظر به ضربه، رطوبت، حرارت ، مواد شیمیایی، فشار و… بسیار حساس است، لطفاً در حفظ و نگهداری دستگاه مورد نظر نهایت دقت را داشته باشید.

• جهت خروج دستگاه هولتر نوار قلب ارائه یک فقره چک معتبر بانکی در وجه بیمارستان رضوی الزامی می باشد .

• چنانچه به هر علتی قادر به مراجعه به مرکز در زمان تعیین شده نبودید، حداقل ۲۴ ساعت قبل طی تماس تلفنی با منشی کلینیک قلب شماره تلفن ۳۶۰۰۴۰۰۰ داخلی ۴۵۲۳ نوبت خود را لغو و جهت انجام این کار نسبت به تعیین نوبت جدید اقدام نمایئد.

• از حضور در مکان هایی که دارای امواج مغناطیسی مانند MRI و ورودی کنترل هواپیمایی و بازرسی اماکن عمومی خودداری نمائید .