برپایی مراسم عزاداری روزهای پایانی صفر در بیمارستان رضوی

مراسم عزاداری روزهای پایانی ماه صفر به مدت سه روز در بیمارستان فوق تخصصی رضوی در مشهد مقدس در حال برگزاری است.

به گزارش آستان نیوز، این مراسم به منظور بزرگداشت ایام سوگواری رحلت پیامبر اکرم(ص)، شهادت امام حسن مجتبی(ع) و شهادت امام رضا(ع) و اشاعه شعائر مذهبی ویژه عموم عزاداران از جمله کارکنان و مراجعان بیمارستان رضوی، از دوشنبه ۲۰ شهریور ماه آغاز شده است و تا چهارشنبه ۲۲ شهریور در ساعت ۷ تا ۸ صبح در محل سالن همایش‌های بیمارستان ادامه خواهد داشت.
مراسم عزاداری ایام پایانی صفر در این بیمارستان در روزهای اول و دوم با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین محمد مهدی ماندگاری و حجت‌الاسلام والمسلمین شرفی برگزار شد و در آخرین روز حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر ناصر رفیعی در این مراسم سخنرانی خواهد کرد.
برگزاری این مراسم همچنین با مرثیه‌سرایی امیر عارف؛ ذاکر اهل بیت(ع) و قرائت زیارت عاشورا همراه است.
شایان ذکر است، مراسم عزاداری ایام پایانی صفر در بیمارستان رضوی طی دو روز نخست برگزاری، شاهد حضور جمعی از محبان خاندان عصمت و طهارت(ع) در حوزه سلامت بوده است.