استمرار خدمت‌رسانی کادر درمان بیمارستان رضوی به محرومان

همزمان با دهه ولایت و امامت، ۱۵۰ بیمار محروم روستای کلاته عرب در حاشیه شهر مشهد از خدمات پزشکی رایگان بیمارستان فوق تخصصی رضوی بهره‌مند شدند.این اردوی جهادی پزشکی در ادامه اجرای طرح «پنج‌شنبه‌های سلامت» بیمارستان رضوی، به همت گروه جهادی شهید مدافع سلامت دکتر «احمد خسروی» این بیمارستان و با همکاری بسیج سازندگی سپاه ناحیه مسلم مشهد در آستانه عید سعید غدیرخم در روستای کلاته عرب برگزار شد.  تیم پزشکی شامل ۱۸ نفر از جمله یک پزشک متخصص طب اورژانس، یک پزشک عمومی، یک کارشناس مامایی و تنی چند از پرستاران و کمک پرستاران بیمارستان رضوی از ساعت ۸ تا ۱۶ در این اردوی جهادی حضور داشتند که خدمات درمانی و بهداشتی را به ۱۵۰ بیمار ارائه کردند. نکته قابل توجه اینکه در کنار ویزیت این بیماران در مرکز پیش بینی شده، ویزیت ۵ بیمار کم توان نیز، با حضور تیم پزشکی در منازل آن ها صورت گرفت.در این اردوی جهادی خدماتی همچون معاینه بیماران توسط پزشک و ماما، کنترل قند و فشار خون،  بینایی سنجی، ارائه داروی رایگان و آموزش‌های مرتبط با رعایت بهداشت در دوران مقابله با بیماری کرونا به بیماران کم‌برخوردار ساکن این روستا توسط تیم افتخاری حاضر ارائه شد. بیماران در صورت نیاز به خدمات پزشکی تخصصی در این اردوی جهادی به بسیج جامعه پزشکی یا پزشکان خیر و داوطلب بیمارستان رضوی ارجاع داده می شوند تا خدمات درمانی تکمیلی را دریافت کنند. شایان ذکر است روستای کلاته عرب دارای ۳۰۰ خانوار است که بیماران این روستا، سه هفته قبل در حین اجرای طرح اهدای بسته های کمک معیشتی به اقشار کم برخوردار این روستا، توسط بیمارستان رضوی و با همکاری شورای روستا شناسایی شده بودند.