ارائه خدمات رایگان درمانی در مناطق محروم

همزمان با سالگرد سردار حاج قاسم سلیمانی و در بازدید تولیت محترم آستان قدس رضوی از مناطق محروم حاشیه شهر مشهد ، ۲۲۰ بیمار در روستای هندل آباد از خدمات پزشکی و درمانی رایگان بیمارستان فوق تخصصی رضوی بهره مند شدند.

این اردوی جهادی پزشکی در ادامه اجرای طرح پنج شنبه های سلامت بیمارستان رضوی با حمایت های مدیرعامل محترم بیمارستان ، با حضور پزشکان و متخصصان قلب، زنان، داخلی ، کودکان ، نفرولوژی و عمومی و به همت کادر درمان و پشتیبانی و با همکاری بسیج بیمارستان رضوی با ارائه خدمات ویزیت پزشکان، مامایی، بیناسنجی ،کنترل قند خون و فشار خون و ارائه داروی رایگان و آموزش های مرتبط با رعایت بهداشت برگزار شد.

در ادامه برنامه سرکشی از مناطق حاشیه مشهد ، تولیت معزز آستان قدس رضوی از روند ارائه خدمات رایگان درمانی و تخصصی بیمارستان رضوی در روستای هندل آباد بازدید نمودند. ایشان ضمن عرض خداقوت و تاکید در استمرار این خدمات در حوزه سلامت، از مدیرعامل محترم جناب آقای دکتر محور و کلیه‌ی پرسنل خدوم درمان و پشتیبانی بیمارستان رضوی تقدیر کردند.