خدمت رایگان کادر پزشکی بیمارستان رضوی به ۱۵۰ بیمار محروم حاشیه شهر

در آستانه فرارسیدن سالروز میلاد امام رضا(ع)، ۱۵۰ بیمار محروم حاشیه شهر مشهد از خدمات رایگان پزشکی بیمارستان فوق تخصصی رضوی، در قالب اردوی جهادی ویژه دهه کرامت بهره‌مند شدند. این اردوی جهادی با اعزام تیم پزشکان بیمارستان رضوی به منطقه حاشیه شهر مشهد، استقرار یک دستگاه اتوبوس ویژه خدمات سرپایی سیار و یک آمبولانس این بیمارستان، در دبستان سلمان واقع در خیابان حُر ۹۸ انجام شد.  ️ تیم پزشکی حاضر شامل ۱۵ نفر از جمله پزشک عمومی، ماما، دکتر داروساز و تعدادی پرستار بود که در مدت شش ساعت به اقشار محروم شناسایی ‌شده توسط خیرین و گروه‌های رابط، خدمات پزشکی ارائه کردند.️ این خدمات شامل ویزیت بیماران توسط پزشک و ماما، تب‌سنجی، کنترل قند و فشار خون، تزریقات، سرم‌تراپی و آموزش‌های مقابله با بیماری کرونا و همچنین ارائه داروی رایگان بود. همچنین بیماران نیازمند خدمات تخصصی پزشکی نیز شناسایی و برای پیگیری روند درمان به پزشکان متخصص ارجاع شدند.