خدمت رایگان کادر پزشکی بیمارستان رضوی به ۱۲۰ بیمار محروم حاشیه شهر

در آستانه فرارسیدن دهه ولایت، ۱۲۰ بیمار محروم حاشیه شهر مشهد از خدمات رایگان پزشکی بیمارستان فوق تخصصی رضوی، در قالب اردوی جهادی ویژه دهه ولایت بهره‌مند شدند.

این اردوی جهادی با اعزام تیم پزشکان، بیمارستان رضوی به منطقه حاشیه شهر مشهد، استقرار یک دستگاه آمبولانس این بیمارستان، در روستای قاسم آباد، واقع در جاده کنویست انجام پذیرفت.

تیم پزشکی حاضر شامل ۱۷ نفر از جمله پزشک متخصص، ماما و پرستار،فیزیوتراپ، کمک پرستار، تکنیسین دارویی بود که در مدت پنج ساعت به اقشار محروم شناسایی ‌شده توسط خیرین و سازندگی سپاه ناحیه حضرت مسلم(ع) و گروه‌های رابط، خدمات پزشکی ارائه کردند.
این خدمات شامل ویزیت بیماران توسط پزشک و ماما، تب‌سنجی، کنترل قند و فشار خون، تزریقات، سرم‌تراپی و آموزش‌های مقابله با بیماری کرونا و همچنین ارائه داروی رایگان بود. همچنین بیماران نیازمند خدمات تخصصی پزشکی نیز شناسایی و برای پیگیری روند درمان به پزشکان متخصص ارجاع شدند.

گروه جهادی شهید مدافع سلامت دکتر احمد خسروی