تقدیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد از نماینده آمار بیمارستان رضوی

دانشگاه علوم پزشکی مشهد از نماینده آمار بیمارستان رضوی تقدیر کرد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان رضوی، دکتر سید محمدحسین بحرینی طوسی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد طی ابلاغ تقدیرنامه‌ای ضمن عرض تبریک به مناسبت کسب عنوان «نماینده آمار برتر دانشگاه علوم پزشکی مشهد» از مهدی افشار، نماینده آمار بیمارستان رضوی قدردانی کرده و زحمات ارزشمند و صادقانه ایشان را به جهت تکمیل منظم اطلاعات در سامانه‌های آماری مربوطه، در زمینه پیشبرد اهداف سازمان و ارائه تصویری شفاف از وضعیت دانشگاه علوم پزشکی مشهد مؤثر دانست.

هم‌چنین، مهندس سید مسعود ساداتی، مدیر آمار و فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز طی ابلاغ تقدیرنامه‌ای استناد به وضعیت موجود بر اساس آمارها و شاخص‌های جمع‌آوری شده از محیط را در نظام تصمیم‌گیری مبتنی بر عملکرد، یکی از مهم‌ترین‌ شاخص‌های تصمیم‌گیری دانسته و از نماینده این بیمارستان به جهت دقت نظر و سرعت قابل قبول در ثبت فعالیت بیمارستانی قدردانی کرد.