سلف سرويس

آشپزخانه بیمارستان فوق تخصصی رضوی با بهره گیری از 69 پرسنل مجرب ، وظیفه طبخ و توزیع غذا جهت بیماران، همراهان و پرسنل بیمارستان را به عهده دارد كه از این تعداد 22 نفر درمحیط آشپزخانه و47 نفر در بخشها ( تحت عنوان مهماندار ) فعالیت می كنند كه تمام پرسنل فوق زیر نظر كارشناس تغذیه شاغل در آشپزخانه مشغول بكار می باشند.

 

آشپزخانه بیمارستان رضوی دارای تجهیزات كامل و نسبتا پیشرفته به شرح ذیل می باشد:

تنورک پخت جهت طبخ غذاهای رژیمی ،كباب پز تابشی ، كباب گیر اتوماتیك ، دیگهای دو جداره طبخ برنج و خورشت ، هیتر بخار ، یخساز و غیره.

 سردخانه زیر صفر گوشت سردخانه زیر صفر سبزیجات سردخانه لبنیات سردخانه تره بار سردخانه دیفراست گوشت سردخانه مخصوص مواد مورد نیاز روزانه سردخانه زباله

 

هم چنین 2 سالن غذاخوری ( آقایان، خانمها) امكان پذیرایی از نزدیك به 1000 نفر را میسر می سازد.

 

روزانه در این آشپزخانه حدود    600   پرس غذا جهت بیماران و حدود   1200   پرس جهت همراهیان و پرسنل طبخ و توزیع میگردد.

 

رژیم غذایی بیماران هر روز بطور جداگانه جهت وعده های صبحانه ، ناها ر، شام  و میان وعده  از طریق سیستم HIS  از بخشهای بستری دریافت گردیده و برنامه ریزی لازم جهت طبخ آنها صورت میپذیرد.

روش طبخ این غذاها بصورت  معمولی ، مایعات ، نرم و پوره  میباشد

که بصورت   رژیمهای دیابتی – قلبی – اورمیک- سلیاک- اولسری- دیالیزی- پرپتاسیم – کم پتاسیم –نوتروپنیک – دیسفاژی – پرکالری- پرپروتئین – پرفیبر – کم فیبر – مایعات صاف – مایعات کامل و …..طبخ و جهت بیماران سرو میگردد.

بیمارستان رضوی

خدمات پشتیبانی

بیمارستان رضوی

واحد فناوری اطلاعات IT

اینجا کلیک کنید

واحد روابط عمومی

اسناد پزشکی

واحد فنی مهندسی

اینجا کلیک کنید

واحد مخابرات

بیمارستان رضوی

دانلود اپلیکیشن

منو