سلف سرويس

آشپزخانه بیمارستان فوق تخصصی رضوی با بهره گیری از ۶۹ پرسنل مجرب ، وظیفه طبخ و توزیع غذا جهت بیماران، همراهان و پرسنل بیمارستان را به عهده دارد كه از این تعداد ۲۲ نفر درمحیط آشپزخانه و۴۷ نفر در بخشها ( تحت عنوان مهماندار ) فعالیت می كنند كه تمام پرسنل فوق زیر نظر كارشناس تغذیه شاغل در آشپزخانه مشغول بكار می باشند.

آشپزخانه بیمارستان رضوی دارای تجهیزات كامل و نسبتا پیشرفته به شرح ذیل می باشد:

تنورک پخت جهت طبخ غذاهای رژیمی ،كباب پز تابشی ، كباب گیر اتوماتیك ، دیگهای دو جداره طبخ برنج و خورشت ، هیتر بخار ، یخساز و غیره.

 سردخانه زیر صفر گوشت سردخانه زیر صفر سبزیجات سردخانه لبنیات سردخانه تره بار سردخانه دیفراست گوشت سردخانه مخصوص مواد مورد نیاز روزانه سردخانه زباله

هم چنین ۲ سالن غذاخوری ( آقایان، خانمها) امكان پذیرایی از نزدیك به ۱۰۰۰ نفر را میسر می سازد.

روزانه در این آشپزخانه حدود    ۶۰۰   پرس غذا جهت بیماران و حدود   ۱۲۰۰   پرس جهت همراهیان و پرسنل طبخ و توزیع میگردد.

رژیم غذایی بیماران هر روز بطور جداگانه جهت وعده های صبحانه ، ناها ر، شام  و میان وعده  از طریق سیستم HIS  از بخشهای بستری دریافت گردیده و برنامه ریزی لازم جهت طبخ آنها صورت میپذیرد.

روش طبخ این غذاها بصورت  معمولی ، مایعات ، نرم و پوره  میباشد

که بصورت   رژیمهای دیابتی – قلبی – اورمیک- سلیاک- اولسری- دیالیزی- پرپتاسیم – کم پتاسیم –نوتروپنیک – دیسفاژی – پرکالری- پرپروتئین – پرفیبر – کم فیبر – مایعات صاف – مایعات کامل و …..طبخ و جهت بیماران سرو میگردد.

فهرست