بخش رادیوتراپی- انكولوژی بیمارستان رضوی در طرح توسعه دارای جدیدترین و به روز ترین تجهیزات رادیوتراپی است كه نمونه آنها در هیچ یك از مراكز رادیوتراپی كشور وجود ندارد.
با توجه به سرمایه گذاری كشورهای همجوار در امر گردشگری سلامت، این بیمارستان نیز در طرح توسعه خود تصمیم به برپایی یك بخش مجهز رادیوتراژی و انكولوژی گرفت تا به این ترتیب سهم عمده ای از بیماران غیر ایرانی را به خود اختصاص داده و در این امر پیشرو باشد. به همین دلیل این بخش با در نظر گرفتن تجهیزاتی نظیر شتاب دهنده های پیشرفته Artiste و سی تی سیمولاتور Large Bore با توان تفكیك بالا توانایی انجام تكنیك های نوین پرتودرمانی نظیر IMRT,IGRT,SRS,SRT و… را كه تنها در معدودی از كشور های همجوار اجرا می شوند دارا خواهد بود.
وجود دو دستگاه رادیوتراپی Siemens در این بخش اجازه درمان منظم و بدون تأخیر بیماران را فراهم خواهد كرد. سیستمMLC پیشرفته این دستگاه ها با دارا بودن یكصد و شصت Leaf توانایی شگرفی در لوكالیزالسیون دقیق تومورهای سرطانی و تفكیك آنها از ارگان های سالم مجاور داشته كه به رعایت دقیق نسبت درمان یعنی تحمیل بیشترین دوز اشعه به تومور و كمترین دوز اشعه به بافت های سالم اطراف منجر خواهد شد. با وجود سیستم تصویربرداری EPID در این شتاب دهنده ها امكان Verification دقیق طرح های درمان فراهم می باشد.
CT-Simulator پیشرفته این بخش نیز با دارا بودن توان تفكیك بالا به طراحی درمان دقیق تر تومورهای سرطانی كمك كرده و امكان بهترین Set Up بیمار را در حین درمان رادیوتراپی فراهم می سازد. با وجود نرم افزار پیشرفته طراحی درمان در این بخش، ارتباط مناسب الكترونیكی بین سیستم تصویربرداری با سیستم درمان برقرار شده و باعث ایجاد شرایط بهینه برای اجرای بهترین طراحی درمان 3 بعدی و حتی 4 بعدی خواهد شد.
همچنین این بخش با داشتن 14 تخت شیمی درمانی مجهز قادر به انجام درمان های تكمیلی لازم برای بیماران می باشد.
درآینده ای نزدیک با توجه به نصب وراه اندازی دستگاه براکی تراپی مدل Saji Nova با سورس کبالت ازکمپانی Bebig آلمان امکان درمان هایHDR Brachy Therapy دربخش رادیوتراپی فراهم می شود.
براکی تراپی ،درمان رادیوتراپی ازراه نزدیک است که هم می تواند مکمل درمان رادیوتراپی ( اکسترنال) باشد و همچنین در برخی از موارد به عنوان تنها روش درمان برای بیماری سرطان مورد استفاده قرار می گیرد.
به دو روش داخل حفره ای (intra cavitary) منبع رادیواکتیو در حفره بدن (فضا) وداخل نسجی interstitial)) ایمپلنت ها در تومور یا در نزدیکی آن قرار می گیرند، انجام می شود.دراین روش درمانی با تمرکز بیشتر بر بافت تومورال، اشعه بیشتری به بافت هدف رسیده وبافت سالم اطراف تومور بیشتر حفظ می شود.
طراحی درمان بیمار با استفاده ازمدالیته های تصویر برداری CT ، MRI وسونوگرافی با استفاده ازنرم افزار طراحی درمان سه بعدی Saji Plan انجام می شود.
روش درمانی براکی تراپی در درمان سرطان های پروستات – سروگردن – پوست – مری -پستان – کیسه صفرا – رحم – واژن – ریه – رکتوم و چشم کاربرد دارد.
موقعیت : در بیمارستان فاز دو – طبقه همکف
شماره تماس : 0098-51-36002575
پزشکان
ما یک تیم عالی از پزشکان ماهر، بسیار با تجربه و با انگیزه فوق العاده داریم. ما برای انتظارات .، نیازها و استانداردهای شما تلاش می کنیم. با پزشکان ما در اینجا ملاقات کنید