پیام مدیر عامل محترم بیمارستان رضوی به مناسبت هفته جهانی شیر مادر

پیام مدیر عامل محترم بیمارستان رضوی به مناسبت هفته جهانی شیر مادر ( ۱۰ -۱۶ مرداد ۱۴۰۰) هفته جهانی تغذیه با شیر مادر با شعار : A Shared Responsibility:Protect Breastfeeding “حمایت از تغذیه با شیر مادر یک مسئولیت مشترک” به ما فرصتی می دهد تا ضمن تشویق مادران و خانواده ها به حمایت از تغذیه با شیر مادر ، آگاهی و نگرش گروه های مختلف جامعه را نیز در این خصوص ارتقاء دهیم.

آموزش و حمایت مادران در طول مدت ۱۰۰۰ روز طلایـی ( ۲۷۰ روز بارداری و ۷۳۰ روز نخست پس از تولد نوزاد)  نقش مهمی در ارتقاء آگاهی آنان در خصوص تأثیر تغذیه زود هنگام و انحصاری با شیر مادر در رشد و سالمت و بویژه بهره هوشی کودکان و همچنین سالمت مادران خواهد داشت.

سازمان بهداشت جهانی توصیه می نماید درشش ماه اول تولدحتی در شرایط جوی گرما، شیر مادر به تنهایی برای شیرخوار کافی است و در شش ماه دوم تولد نیز انرژی لازم برای شیر خوار، پنجاه درصد از شیر مادر و پنجاه درصد از تغذیه تکمیلی تامین می شود .

قرآن کریم ،روایات و متون فقهی ما نیز، مدت بهره مندی شیرخوار از این موهبت الهی را حدود دو سال مشخص نموده اند.

بیمارستان رضوی در راستای سیاست های خود ضمن ایجاد امکان بهره مندی از دوره کامل مرخصی زایمان و امنیت شغلی برای مادران شاغل در بیمارستان ، به عنوان بیمارستان دوستدار مادر و کودک به کلیه عزیزانی که این مرکز را برای تولد نوزاد خود انتخاب می نماید ،این باور قلبی را ترویج نموده که همگی قادر به تغذیه نوزاد خود با شیر مادر هستند و این مهم در واحد های مختلف اعم از کلینیک ها و بخش های مرتبط، با اهتمام ویژه ای در حال انجام است.