پیام مدیرعامل بیمارستان به مناسبت روز پزشک

دوسالی که پشت سر گذاشته ایم یکی از تلخ ترین زمانه های تاریخ انسانی بوده است. هجوم لجام گسیخته پاندمی کرونا و پیامدهای بی حد و مرز آن رویدادی استثنایی در تاریخ پزشکی جهان انگاشته می گردد . ️

در شرایطی که جان انسان ها به لحظه ها و ثانیه وابسته شده است ؛ کادر درمان به تاسی از پیشینیان نیکو صفت خویش راه از خود گذشتگی را در پیش گرفته و همه داشته هایشان را در مسیر درمان و کاهش مصائب بیماران به کار گرفتند. امروز شما گران مایگان پهنه درمان، در پرتو روشنایی حضرت رضا (ع) ، خادمان این بارگاه منور رضوی در پهنه پر ارج سلامت هستید .

از این روی بایسته است تا در آستانه روز پزشک، ازهمه کوشش های شبانه روزی شما که البته نزد خداوند محفوظ و ماجور است قدردانی نمایم. هرچند جبران ذره ای از مجاهدت های شما نخواهد بود. در جوار حضرت ثامن الحجج (ع) برای شما آرزوی تندرستی و پیوستگی خدمت مقدس به شیفتگان و دلدادگان آن حضرت (ع)  را دارم.

دکتر محسن محور

مدیر عامل بیمارستان فوق تخصصی رضوی