وب‌سایت جدید بیمارستان فوق تخصصی رضوی رونمایی شد

سایت بیمارستان رضوی با توجه به وجود متقاضیان فراوان برای بهره‌مندی از اطلاعات پزشکی و سلامتی دقیق و معتبر در فضای الکترونیک و نیز نیاز مراجعان بیمارستان رضوی اعم از ساکنان مشهد مقدس و زائران بارگاه منور رضوی مبنی بر دسترسی سریع و آسان به اطلاعات درمانی از طریق خطوط اینترنتی، این سایت با امکانات جدیدی رونمایی شد.تسهیل و تسریع در دسترسی به اطلاعات با گرافیکی مناسب و متفاوت و نیز کاربرمحوری و کاربرپسندی از اصولی است که در طراحی و به‌روزرسانی این وب‌سایت مورد توجه ویژه قرار گرفته است.هم‌چنین در وب‌ سایت بیمارستان رضوی ، شرایط نظر دهی برای مراجعان، بهبود یافته و نیز برنامه ماهانه درمانگاه‌های تخصصی و فوق تخصصی این مرکز درمانی در آن اطلاع‌رسانی می‌شود و متقاضیان بهره‌مندی از خدمات و پزشکان این مرکز می‌توانند با مراجعه به آدرس razavihospital.ir و دریافت نوبت از بخش نوبت‌دهی آنلاین به‌راحتی برای فرایندهای تشخیص طبی و درمانی خود اقدام کنند.

در وب‌ سایت بیمارستان رضوی هویت بصری با توجه به نیازسنجی و نظرسنجی انجام شده از کاربران در نظر گرفته شده و بر این اساس، با بهره‌گیری از جدیدترین تکنولوژی جهان الکترونیک، در راستای تسهیل خدمت‌رسانی به مراجعان در راستای احترام به حقوق گیرندگان خدمت کوشش شده است.در همین راستا، وب‌سایت مذکور به پاسخ‌دهی آنلاین تجهیز شده، نوبت‌دهی آنلاین با جستجوی نام پزشک فعال شده و نیز امکان ارائه پرونده الکترونیک بیماران با حفظ تمامی شرایط امنیت الکترونیک فراهم شده است تا کاربران بدون دغدغۀ بعد مسافت به اطلاعات و پیشینه درمانی خود دسترسی داشته باشند.گفتنی است، دسترسی به اطلاعات درمانی نظیر بروشورهای آموزشی درباره بسیاری از بیماری‌ها، فعالیت‌های درمانی و تشخیص طبی و نیز اخبار و اطلاعات روز دنیا در حوزه پزشکی از امکانات این وب‌سایت به شمار می‌رود.

[aparat id=’hyLD4′]
لینک اینستاگرام بیمارستان رضوی