آموزش پزشکی

نکات آموزشی برای مادران سزارینی قبل از سزارین

• در بیمارستان رضوی سزارین منحصرا با دلایل علمی مورد تأیید وزارت بهداشت انجام می گیرد .
  • در صورتی که طبق نظر پزشک معرفی نامه جهت سزارین به شما داده می شود موارد زیر هنگام مراجعه به بیمارستان فراموش نکنید .
  • شب قبل از عمل شام سبک میل نمایید و حداقل۸ ساعت قبل از عمل ناشتا بمانيد .
  • داروهای تجویز شده توسط پزشکتان را طبق دستور مصرف نمایید .
  • بهتر است شب قبل از عمل استحمام نمایید .
  • با توجه به اینکه یکی از معیارها برای ارزیابی خونرسانی مطلوب به اندامها ، رنگ ناخنها و لبها می باشد ، توجه کنید که ناخنها نباید لاک داشته باشند و از آرایش صورت خودداری شود .
  • کلیه طلا ها و وسایل فلزی اضافی را از بدن خارج نمایید ، به علت احتمال استفاده از دستگاه کوتر حین جراحی ، اتاق عمل از پذیرفتن بیمارانی که طلا همراه دارند معذور است .
  • در صورت داشتن لنز، سمعک ، روکش دندان موقت ، دندان مصنوعی یا هر وسیله اضافی دیگر ، باید قبل از عمل آن را خارج نمایید .
  • جهت تشکیل پرونده ، حضور همسر بیمار الزامی است .
  • حتما کلیه آزمایشات ، سونوگرافی ها و کارت کنترل بارداری و معرفی نامه پزشکتان را همراه بیاورید .
  • چنانچه بیماری زمینه ای خاصی مانند دیابت ، بیماری قلبی … دارید و با نظر پزشکتان با پزشک خاصی مشورت
  • انجام شده است حتما نتیجه مشاوره را همراه داشته باشید .
  • حتما شناسنامه خود و همسر و دفترچه بیمه (در صورتی که بیمه هستید.) را همراه بیاورید .
  • در صورتی که تحت پوشش بیمه تکمیلی هستید حتما قبل از موعد بستری در مورد مدارک مورد نیاز یا شرایط لازم برای استفاده از بیمه با شرکت بیمه و پذیرش بیمارستان مشورت نمایید .
  • برای نوزادتان یک دست لباس کامل و یک پتوی نازک همراه بیاورید .