مدیر گروه سلامت و درمان بنیاد بهره‌وری موقوفات آستان قدس رضوی منصوب شد

مدیر گروه سلامت و درمان بنیاد بهره‌وری موقوفات آستان قدس رضوی منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان رضوی، نظر به سیاست‌های آستان قدس رضوی و در راستای تحقق مأموریت‌های بنیاد بهره‌وری موقوفات در حوزه یکپارچه‌سازی و منسجم ساختن موقوفات و بهره‌وری بهینه از آن، دکتر محسن محور، مدیرعامل بیمارستان فوق تخصصی رضوی با حفظ سمت به‌عنوان مدیر گروه سلامت و درمان این بنیاد منصوب شد.

بر اساس این حکم انتصاب، تلاش برای تحقق و ایجاد زنجیره ارزش و افزایش بهره‌وری در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی موقوفات استان‌ها و شهرستان‌ها از طریق بهینه‌سازی امور، انسجام و یکپارچه‌سازی فعالیت‌ها و امور بیمارستان‌ها، مؤسسات درمانی با رویکرد افزایش کیفیت خدمات و کاهش هزینه‌ها، ایجاد وحدت و هماهنگی تخصصی مؤسسه‌های گروه در راستای افزایش کارآمدی و اثربخشی و ارزش‌آفرینی و نیز تهیه گزارش‌های مدیریتی دوره‌ای از فعالیت‌های گروه و حضور فعال در جلسات ارزیابی بودجه سالیانه، برنامه راهبردی و پایش عملکرد به مدیر گروه سلامت و درمان بنیاد بهره‌وری موقوفات آستان قدس رضوی محوّل شد.

هم‌چنین در این حکم علاوه‌بر اشاره به سوابق ارزنده ارزشمند علمی، اجرایی و مدیریتی دکتر محسن محور، به ایشان نسبت به تدوین برنامه راهبردی گروه سلامت درمانی با استفاده از ظرفیت کارشناسی موجود در بیمارستان‌ها مؤسسات و مراکز درمانی و توان تخصصی مشاوران خبره و دانشگاه حکم داده شده است.

بر اساس این حکم، مدیر گروه سلامت و درمان بنیاد بهره‌وری آستان قدس رضوی وظیفه نظارت تخصصی و فنی بر فعالیت‌های مؤسسه‌های هم‌گروه در پیشبرد طرح‌ها و پروژه‌ها، تحقق برنامه و بودجه و نیز بهره‌برداری بهینه از دارایی‌های در اختیار و هم‌چنین بررسی و تأیید طرح‌ها و پروژه‌های گروه و تلاش و برنامه‌ریزی به‌منظور تأمین منابع مالی مورد نیاز پیشبرد طرح‌های مشترک گروه را بر عهده دارد.

گفتنی است، دکتر محسن محور، یک سال پیش بر اساس حکم تولیت آستان قدس رضوی به‌عنوان مدیرعامل بیمارستان رضوی منصوب شده و در این حکم انتصاب، موظف به اجرای «اسلامیت»، «انضباط مالی» و «مردم‌محوری» در برنامه راهبردی این بیمارستان شد.