دیدار خادمان بارگاه ملکوتی امام هشتم(ع) با بیماران و کادر درمان بیمارستان رضوی

همزمان با دهه کرامت، خادمان بارگاه ملکوتی امام هشتم(ع) با حضور در بیمارستان فوق تخصصی رضوی با جمعی از بیماران و کادر درمان این بیمارستان دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان رضوی، ۸ نفر از خدام کشیک پنجم حرم مطهر رضوی صبح امروز به مناسبت ولادت حضرت رضا(ع) در بخش‌های جراحی ۴ و جراحی قلب بیمارستان رضوی حضور بهم رسانده و با توزیع بسته‌های متبرک بین بیماران این دو بخش، از آن‌ها عیادت کردند.
خادمان بارگاه آقا علی بن موسی‌الرضا(ع) همچنین با اهدای بسته‌های متبرک رضوی به جمعی از کادر درمان بیمارستان رضوی، از تلاش‌های آن‌ها قدردانی کردند.
شایان ذکر است، همزمان با سالروز میلاد حضرت فاطمه معصومه(س) و روز دختر نیز گروهی ۸ نفره از بانوان خادم و حفاظ بارگاه منور رضوی با حضور در بخش‌های زنان و کودکان بیمارستان رضوی، علاوه بر توزیع هدایای متبرک امام رضا(ع)، بانگ آسمانی در گوش نوزادان دختر متولد شده در این روز زمزمه کردند.