اخبار بیمارستان رضوی, روابط عمومی

تجهیز بیمارستان رضوی به دستگاه‌های ضدعفونی‌کننده دست هوشمند

بیمارستان فوق تخصصی رضوی در راستای ارتقای خدمات‌رسانی خود به عموم مراجعان به دستگاه‌های ضدعفونی‌کننده دست هوشمند مجهز شد.به گزارش روابط عمومی بیمارستان فوق تخصصی رضوی ، ۹ دستگاه ضدعفونی‌کننده دست هوشمند ایستاده با امکانات نوین و طراحی ساده و زیبا به منظور اشاعه هر چه بیشتر فرهنگ رعایت بهداشت به ویژه بهداشت دست، لزوم ضدعفونی کردن دست‌ها در محیط بیمارستانی به ویژه با توجه به شیوع سویه جدید ویروس بیماری کرونا، به دستگاه‌های ضدعفونی‌کننده اتوماتیک و چشمی بیمارستان رضوی افزوده شد.این دستگاه‌ها که توسط دو شرکت همکار با بیمارستان رضوی در حوزه تأمین محلول‌های ضدعفونی‌کننده به این بیمارستان اهدا شده، در مکان‌های پرتردد همچون کلینیک‌ها و درب‌های ورودی یا خروجی ساختمان‌های این مجموعه درمانی فوق تخصصی مستقر شده است. مزایای دستگاه‌های هوشمند جدیداز فناوری تعاملی و سخنگو با قابلیت اختصاصی‌سازی پیام‌های دستگاه برای هر مجموعه و فناوری ضدعفونی غیرتماسی دست که به طور کاملاً مؤثر موجب توقف و کاهش انتشار عفونت توسط دست می‌شود، در ساخت این دستگاه‌های هوشمند استفاده شده است.  همچنین این دستگاه‌های ضدعفونی‌کننده دست به سامانه هشدار هوشمند جهت اعلام «استفاده بیش از اندازه محلول»، «حضور مانع در مقابل سنسور و نازل پاشش»، «نزدیک شدن به پایان حجم محلول» و «دعوت به ضدعفونی دست» تجهیز شدند.این دستگاه‌ها دارای پاشش‌های کنترل‌شده مطابق با استانداردهای پزشکی است که با هدف دستیابی به مصرف بهینه، با کمترین هزینه و حداکثر بهداشت با قابلیت تنظیم میزان پاشش و همچنین استفاده از ابعاد مختلف بطری‌ها طراحی شدند.شایان ذکر است، بیمارستان رضوی از دیرباز توجه ویژه‌ای به ضرورت رعایت بهداشت دست و ارائه آموزش‌های عمومی مرتبط با آن داشته و دارد چنان‌که محلول‌های ضدعفونی‌کننده دست در تمامی بخش‌های این بیمارستان در دسترس عموم مراجعان قرار دارد.

اخبار بیمارستان رضوی, روابط عمومی