بازدید وزیر سابق بهداشت عراق به همراه معاون بیمارستان زین العابدین(ع) کربلا

بازدید دکتر مهدی داغر (معاون بیمارستان زین العابدین(ع) کربلا ) به همراه آقای دکتر ستار الساعدی ( وزیر سابق بهداشت عراق و رییس کنونی گروه سلامت آستان مقدس امام حسین (ع) از بیمارستان فوق تخصصی رضوی طی دیدار دکتر مهدی زاغر (معاون بیمارستان زین العابدین(ع) کربلا ) به همراه آقای دکتر ستار الساعدی ( وزیر سابق بهداشت عراق، و رییس کنونی گروه سلامت آستان مقدس امام حسین (ع) با مدیرعامل بیمارستان، درخصوص دستاوردهای اعتاب مقدس رضوی و حسینی علیهما سلام و راه های هم افزایی و افزایش همکاری ها بحث و تبادل گردید. و مقرر شد ضمن طرح موضوع در جلسه هیئت مدیره بیمارستان رضوی، درخواست های طرف عراقی در خصوص آموزش و پژوهش و ارجاع پزشکان فوق تخصص بیمارستان رضوی به بیمارستان های عتبه امام حسین (ع) جهت درمان بیماران در کشور عراق امکان سنجی و بعد از تایید مقامات عالی دو عتبه مقدسه ، اجرای گردد.