بازدید معاون آموزشی وزارت بهداشت از بیمارستان رضوی

معاون آموزشی و دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور از بیمارستان فوق تخصصی رضوی در مشهد بازدید کرد.

دکتر ابوالفضل باقری‌فرد در راستای آشنایی بیشتر با ظرفیت‌ها و توانمندی‌های بیمارستان رضوی و سطح ارائه خدمات این بیمارستان به بیماران داخلی و خارجی، ضمن بازدید از برخی بخش‌های آن، با بیماران گفت‌وگو کرد.
پزشکی هسته‌ای، رادیوتراپی و دپارتمان بیماران بین‌الملل(IPD) بیمارستان رضوی، از جمله مهم‌ترین بخش‌هایی بود که معاون آموزشی وزارت بهداشت با خدمات آن‌ها به ویژه در حوزه گردشگری سلامت از نزدیک آشنا شد و از خدمات کادر درمان نیز تقدیر و تشکر کرد.
شایان ذکر است، بیمارستان رضوی یکی از زیرمجموعه‌های گروه سلامت و درمان بنیاد بهره‌وری موقوفات آستان قدس است که دستاوردهای ارزشمندی نظیر کسب رتبه «درجه یک عالی»، عنوان دومین بیمارستان برتر ایران در ارزیابی اعتباربخشی ملی بیمارستان‌های کشور در سال گذشته و همچنین واحد نمونه خراسان رضوی در سی و سومین جشنواره «امتنان» را در کارنامه خود دارد و در حوزه‌های مختلف پزشکی فعالیت می‌کند.