افتتاح و بهره برداری از بخش ویژه برای تزریق داروی «رمدسیویر» در بیمارستان فوق تخصصی رضوی

در راستای  اجرای بند دوم دستورات تولیت آستان قدس رضوی برای مقابله با موج پنجم کرونا، با حضور ایشان و قائم مقام محترم ، فضایی جدید برای تزریق سرپایی آمپول «رمدسیویر» بیماران کرونایی در بیمارستان فوق تخصصی رضوی افتتاح و به بهره برداری رسید.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان رضوی ، آقای دکتر محور ، مدیر عامل بیمارستان  با اعلام این خبر گفت : در کنار ساختمان های فاز یک و دو بیمارستان، با تغییر کاربری یکی از ساختمان های دیگر و تجهیز آن به ۲۰ تخت بیمارستانی، فضایی جدید برای تزریق سرپایی آمپول «رمدسیویر» بیماران کرونایی ایجاد شده که زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی مشهد فعالیت می کند و به طور میانگین امکان ارائه خدمات به ۳۰۰ بیمار در طول شبانه‌روز را دارد.