ارائه خدمات متنوع به زائران پیاده ایام پایانی صفر در موکب بیمارستان رضوی

در موکب بیمارستان فوق تخصصی رضوی که در روزهای پایانی ماه صفر در مشهد برپا شده است، خدمات متنوع درمانی و پذیرایی به زائران پیاده حضرت رضا(ع) ارائه می‌شود.

این موکب به مناسبت بزرگداشت دهه آخر صفر با هدف میزبانی شایسته از زائران پیاده‌ای که از مسیر جاده قوچان به مشهدالرضا(ع) مشرف شده‌اند، در فضایی به مساحت نزدیک به هزار و ۴۰۰ مترمربع در مقابل بیمارستان رضوی برپا شده است.
این موکب که از ۲۸ شهریور کار خود را آغاز کرده است، تا پنجم مهرماه جاری مقارن با سالروز شهادت امام رضا(ع) فعال خواهد بود.
خدمات رایگان موکب بیمارستان رضوی با مشارکت حدود ۶۰ نفر از نیروهای این بیمارستان از ساعت ۵ تا ۲۱ با توجه به حضور زائران ارائه می‌شود.
از جمله این موارد می‌توان به ارائه خدمات پزشکی سرپایی همچون کنترل فشار و قندخون، پانسمان، درمان گرفتگی پا و ارائه دارو برای درمان سرماخوردگی، سردرد و…، اشاره کرد.
بهره‌مندی روزانه ۳۰۰ زائر از خدمات درمانی
به طور میانگین روزانه حدود ۳۰۰ زائر از خدمات بخش درمانگاهی این موکب بهره‌مند می‌شوند.
همچنین یک دستگاه آمبولانس بیمارستان رضوی در محل این موکب مستقر شده است تا در صورت نیاز، بیماران اورژانسی را برای ارائه خدمات پزشکی رایگان به بخش اورژانس بیمارستان منتقل کند.
علاوه‌براین، مکانی برای استراحت و اقامه نماز زائران در بخش‌های مجزای خواهران و برادران در این موکب درنظر گرفته شده است.
در غرفه پذیرایی موکب بیمارستان رضوی نیز با توزیع صبحانه، ناهار، میان وعده، چای و شربت، از زائران میزبانی می‌شود.