50 درصد از مرگ و میرها در ایران به علت عارضه‌های قلبی اتفاق می‌افتد

مدیرعامل بیمارستان رضوی گفت: 50 درصد از مرگ و میرها در ایران به علت عارضه‌های قلبی اتفاق می‌افتد.
به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی بیمارستان رضوی، دکتر رضا سعیدی در نشست خبری سومین کنگره جهانی قلب رضوی ضمن بیان این مطلب عنوان کرد: بیمارستان فوق تخصصی رضوی با حمایت‌های آستان قدس رضوی در طول سال همایش‌ها، کنگره‌ها و سمینارهای مختلف پزشکی را با هدف توسعه و به‌روزشدن خدمات درمانی برگزار می‌شود و در سال جاری نیز ۱۷ تا ۱۹ مهر ماه ۹۸ به‌مدت ۳ روز در این مرکز درمانی، یکی از مهم‌ترین و به‌عبارتی بزرگ‌ترین رویداد پزشکی کشور را رقم خواهیم زد.
وی افزود: در این رویداد علمی و پزشکی، ۴۵ مهمان خارجی، ۱۲ میزگرد تخصصی در ۴ سالن مجزا و ۱۹ شرکت در حوزه تجهیزات پزشکی حضور دارند و امیدواریم که اثربخش‌تر از دو دوره گذشته ظاهر شود.
دکتر سعیدی هم‌چنین ادامه داد: در این کنگره علمی، سخنرانان شاخص و برجسته‌ای حضور می‌یابند و از جمله سخنرانان شاخص ایرانی که در این رویداد حضور خواهند داشت، حجت‌الاسلام احمد مروی، تولیت آستان قدس رضوی و دکتر سعید نمکی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هستند و در تلاشیم تا در این کنگره آخرین علوم و دانش به‌روز در حوزه قلب و عروق را جایگزین شیوه‌های درمانی گذشته کرده و همسو با علم روز دنیا حرکت کنیم.
وی با تأکید بر اینکه این کنگره که با همکاری دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور و انجمن‌های قلب ایران برگزار می‌شود، تصریح کرد: در دنیا از هر سه مرگ، یک مورد به علت بیماری قلبی رخ می‌دهد که این آمار یک مورد از هر دو مورد است؛ یعنی ۵۰ درصد از مرگ و میرها در ایران به این علت رخ می‌دهد.
این متخصص اطفال عنوان کرد: از هر ۱۰۰ تولد زنده یک مورد مبتلا به ناهنجاری‌های مادرزادی است که بخشی از آن را ناهنجاری‌های قلبی تشکیل می‌دهند. خوشبختانه با پیشرفت‌های حاضل شده در کشورمان در حوزه پزشکی، توانسته‌ایم با تشخیص‌های به‌موقع، درمان‌های دقیق و سریعی را رقم شده و سلامت نوزادان را بازگرداندیم.
تاریخ درج: ۱۳۹۸/۰۷/۱۳