کنفرانس علمی یک‌روزه «سندروم دیسترس تنفسی در نوزادان» برگزار می‌شود

کنفرانس علمی یک‌روزه «سندروم دیسترس تنفسی در نوزادان» برگزار می‌شود.
به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی بیمارستان رضوی، نخستین سمپوزیوم کنفرانس علمی یک‌روزه «سندروم دیسترس تنفسی در نوزادان» 27 فروردین‌ماه جاری در بیمارستان رضوی با مشارکت و همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، مرکز تحقیقات نوزادان شمال شرق، مرکز تحقیقات نوزادان ایران و دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع) برگزار می‌شود.
گروه هدف این سمینار، فوق تخصص نوزادان، متخصص بیماری‌های کودکان، متخصص زنان و زایمان، متخصص بیهوشی، پزشک عمومی، پرستاران و ماماها هستند.
طی این سمینار که با حضور حدود تعدادی از اساتید دانشکده پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد و پزشکان متخصص قلب و عروق برگزار خواهد شد، میز گردی برای بررسی علائم و تشخیص سندروم دیسترس تنفسی برگزار خواهد شد.
هم‌چنین اساتید فوق تخصص نوزادان در این کنفرانس به تشریح و بحث و بررسی موضوعاتی نظیر ونتیلاتورتراپی در RDS و مراقبت‌های پرستاری، سورفکتانت تراپی در RDS و مراقبت‌های پزستاری مرتبط با آن، تشریح علائم، تشخیص و درمان برونکوپولمونری دیسپلازی خواهند پرداخت.
گفتنی است، ثبت نام این کنفرانس یک‌روزه که دارای امتیاز بازآموزی است، تا 26 فروردین ماه از طریق سامانه آموزش مداوم دانشگاه علوم پزشکی مشهد برای گروه هدف امکان‌پذیر است.
تاریخ درج: ۱۳۹۸/۰۱/۲۲