پیاده‌روی همگانی و کنترل رایگان فشار خون در بیمارستان رضوی

پیاده‌روی همگانی و کنترل رایگان فشار خون به مناسبت روز جهانی قلب در بیمارستان رضوی برگزار می‌شود.
به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی بیمارستان رضوی، ۳۵ درصد از مرگ‌‌ها در ایران و حتی کشورهای توسعه یافته دنیا، با عامل بیماری‌های قلب و عروق اتفاق می‌افتند.
بر اساس توصیه‌های اکید متخصصان قلب و عروق، با کنترل رژیم غذایی و گنجاندن ورزش منظم در برنامه روزانه باید از ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی پیشگیری کنیم؛ سازمان بهداشت جهانی در این رابطه توصیه خود را اعلام کرده است. بر اساس این توصیه، هرپنج روز در هفته به مدت ۳۰ دقیقه باید ورزش کنیم.
بر اساس اعلامیه سازمان جهانی قلب، شعار سال 2019 برای روز جهانی قلب، «قهرمان سلامت قلب خود باشیم» است و پویش‌های جهانی برای پیشگیری و کنترل عوامل خطر بر سلامت قلب به راه افتاده است.
به همین منظور و به مناسبت روز جهانی سلامت قلب، واحد آموزش سلامت بیمارستان رضوی به برگزاری برنامه‌هایی با اهداف ترویج سلامت قلب اهتمام ورزیده است. در همین راستا، صبح روز یکشنبه هفتم مهرماه جاری، پیاده‌روی همگانی در محل همین بیمارستان به منظور ترویج سبک زندگی سالم برای مراجعان و کارکنان این مرکز درمانی برنامه‌ریزی شده است.
هم‌چنین طی دو نوبت از ساعت 10 تا 12 و 15 تا 17 مراجعان و کارکنان این مرکز درمانی می‌توانند از کنترل فشار خون و ویزیت متخصصان قلب مستقر در لابی فاز یک این بیمارستان به صورت رایگان بهره‌مند شوند.
به منظور ارائه آموزش‌های لازم در راستای حفظ سلامت قلب نیز، مدیران بیمارستان رضوی به همراه متخصصان از صبح تا ظهر در دپارتمان قلب این مرکز به بالین بیماران بستری شده رفته و ضمن عیادت توصیه‌های لازم را به آن‌ها گوشزد خواهند کرد.
از علاقه‌مندان به بهره‌مندی رایگان از برنامه‌های مذکور دعوت می‌شود، ساعت 7:30 روز یکشنبه 7 مهرماه جاری جلو آب‌نمای فاز دوم بیمارستان رضوی حضور یابند.
تاریخ درج: ۱۳۹۸/۰۷/۰۴