پزشکان به اثرات فیزیوتراپی در روند درمان توجه داشته باشند

عضو هیأت علمی دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی ایران درخواست کرد: پزشکان به اثرات فیزیوتراپی در روند درمان توجه داشته باشند.
به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی بیمارستان رضوی، دکتر سهیل منصور سوهانی در حاشیه کارگاه آموزشی کاربرد لیزر و شاک‌ویو که در بیمارستان رضوی برگزار شد، ضمن بازدید از واحد فیزیوتراپی این مرکز درمانی عنوان کرد: ارائه خدمات در حوزه فیزیوتراپی به بیماران بستری که جراحی در پیش دارند یا جراحی شده‌اند و نیاز به مراقبت دارند بسیار ضروری است.
وی ادامه داد: این افراد طی روزهایی که در بیمارستان بستری هستند، به دلیل بستری بودن و بی‌حرکتی دچار عوارض فراوانی می‌شوند که برگش آن‌ها به زندگی روزمره‌شان را با مشکل مواجه خواهد کرد. هم‌چنین اگر مراجعان به بیمارستان‌ها دارای مشکلات تنفسی، قلبی عروقی، مفصلی، عصبی، عضلانی و... داشته باشند، بخش عمده‌ای از درمان آن‌ها به دست فیزیوتراپیست‌ها صورت می‌گیرد و بنابراین وجود واحدهای فیزیوتراپی در بیمارستان‌های بسیار لازم و ضروری است.
دکتر سوهانی اظهار کرد: با وجود 350 تخت در این بیمارستان و مراجعه فراوان بیماران داخلی و خارجی به این مرکز عظیم درمانی باید نسبت به گسترش واحدهای مرتبط با فیزیوتراپی نگرش ویژه‌ای داشته باشیم تا بتوانیم در این مجموعه خدماتی شاخص، به بهره‌وری بالاتری نسبت به سلامت پس از بستری بیماران دست یابیم.
این متخصص فیزیوتراپی درباره کارگاه یک روزه کاربرد لیزر و شاک‌ویو در این بیمارستان تصریح کرد: این دو امر روش‌های بسیار نوینی هستند که عمدتا در بهبود بیماران با عارضه‌های عصبی، عضلانی، ارتوپدیک و ورزشی کاربرد دارند.
تاریخ درج: ۱۳۹۷/۱۲/۱۴