همراهی بیمارستان رضوی با پویش جهانی بهداشت دست

هم‌زمان با روز جهانی بهداشت دست، مدیران و کارکنان بیمارستان رضوی با پویش جهانی بهداشت دست همراهی کردند.
به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی بیمارستان رضوی، عفونت‌های ناشی از مراقبت از چالش‌های مراکز درمانی است که برای کاهش وقوع این عفونت‌ها موثرترین، ساده‌ترین و کم هزینه‌ترین راه، رعایت بهداشت دست توسط پرسنل ارائه دهنده مراقبت، شناخته شده است.
در همین راستا، واحد کنترل عفونت بیمارستان فوق تخصصی رضوی به آموزش بهداشت در خصوص بهداشت دست در سطوح گسترده می‌پردازد.
امسال نیز هم‌زمان با روز جهانی بهداشت دست مصادف با پنجم ماه می میلادی، اعضای کمیته کنترل عفونت بیمارستان رضوی با حضور در بخش‌های مختلف این مرکز درمانی نحوه صحیح شستشوی دست را به بیماران و همراهان بیمار آموزش و به کادر درمان یادآوری کردند.
هم‌چنین طی این بازدید صحت شست‌وشوی دست با محلول‌های شستشو به وسیله دستگاه blackbox و توسط اشعه ماوراء بنفش آزمایش و کنترل شد.
گفتنی است، در این روز مدیران و مسئولان بخش‌های مختلف بیمارستان رضوی طی حرکتی نمادین، با پویش جهانی بهداشت دست هم‌پیمان شدند. این پویش جهانی با هشتگ‌های #HealthForAll، #InfectionPrevention و #HandHygiene در فضای مجازی فعال است.
تاریخ درج: ۱۳۹۸/۰۲/۱۸