هشتمین دورۀ مسابقات فوتسال داخلی بیمارستان فوق تخصصی رضوی برگزار شد

هشتمین دورۀ مسابقات فوتسال داخلی بیمارستان فوق تخصصی رضوی با هدف ایجاد انگیزه در کار گروهی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی بیمارستان رضوی، این مسابقات هر سال به همّت کانون بسیج شهید دیالمۀ بیمارستان رضوی با عنوان جام شهدای مدافع حرم و در سال جاری با عنوان گرامیداشت مقام سردار شهید، حاج قاسم سلیمانی، برگزار شد.
طی هفت دوره برگزاری این مسابقات تیم متشکل از کارکنان واحد تکریم مراجعان این بیمارستان با کسب چهار مقام قهرمانی پیشتاز این مسابقات بوده و تیم‌های متشکل از کارکنان واخدهای نقلیّه، اسناد پزشکی و خدمات پرستاری نیز هر کدام در یک دوره موفّق به کسب مقام قهرمانی شدند.
رقابت‌های هشتمین دوره از این سری مسابقات، از دی ماه سال جاری با حضور 120 ورزشکار در قالب 12 تیم طی سه گروه آغاز شد. این ورزشکاران پس از انجام 18 رقابت جذّاب و حذف تیم‌های دارای امتیاز پایین، هشت تیم به مرحلۀ یک‌چهارم نهایی این رقابت‌ها راه یافتند.
طی این مسابقات که با هدف ایجاد انگیزه و روحیه در کارکنان شاغل در بخش‌های با سختی کار و نیز تقویت روحیۀ فعّالیّت‌های گروهی انجام شد، 26 بازی طی هفته‌های متمادی برگزار شده و بیش از 100 گل زده شد.
مرحلۀ پایانی این مسابقات با حضور مدیرعامل بیمارستان رضوی و اعطاء جوایز به تیم‌های نخست تا سوم این رقابت‌ها (تکریم مراجعان، نقلیه و خدمات الف) جمعه 18 بهمن‌ماه برگزار شد.
تاریخ درج: ۱۳۹۸/۱۱/۲۱