نخستین کارگاه «میکروب‌شناسی با ویرایش 97» در بیمارستان رضوی برگزار شد

نخستین کارگاه «میکروب‌شناسی با ویرایش 97» در بیمارستان رضوی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی بیمارستان رضوی، دکتر فرید فرخی راد، متخصص آزمایشگاه و مسئول فنی آزمایشگاه مرکزی بیمارستان رضوی درباره این کارگاه علمی که روز گذشته در این مرکز برگزار شد، اظهار کرد: این کارگاه با حضور اساتید برجسته میکروب‌شناسی سراسر کشور و نیز مسئولانی از آزمایشگاه مرجع سلامت کشور به صورت کارگاهی برای بهره‌مندی پزشکان متخصص آزمایشگاه در تمامی رشته‌ها، مسئولان فنی و نیز کارشناسان و کارشناسان ارشد آزمایشگاه‌های منطقه خراسان رضوی برگزار شد.
وی افزود: طی این کارگاه دو روزه، آموزش‌های کلی در زمینه میکروب‌شناسی بر اساس پرسشنامه‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور و هم‌چنین آزمایشگاه مرجع سلامت کشور برای شرکت‌کنندگان ارائه شد.
دکتر فرخی بیان کردک فرایند کارکنان و فضای فیزیکی، فرایند تجهیزات، ابزار پایه و مواد مصرفی، فرایند نمونه‌گیری و انتقال نمونه، فرایند آزمایش‌ها شامل رنگ‌آمیزی گرم و شناسایی باکتری، تعیین حساسیت ضد میکروبی(آنتی‌بیوگرام)، کشت خون، کشت نمونه تناسلی، کشت ادرار، کشت مدفوع، کشت نمونه تنفسی، کشت CFS و سایر مایعات استریل بدن، کشت نمونه زخم و بافت نرم، اصول تضمین کیفیت در بخش میکروب‌شناسی و محیط‌های کشت از مواردی بود که در این کارگاه ارائه شد.
دکتر فرخی بیان کرد: رئیس امور آزمایشگاه‌های دانشگاه‌های کشور، اعضاء کمیته تخصصی میکروب‌شناسی و مشاوران آزمایشگاه مرجع سلامت مدرسان این کارگاه بودند.
وی اظهار کرد: علت انتخاب آزمایشگاه بیمارستان رضوی برای برگزاری این کارگاه علمی این است که این آزمایشگاه جزو نخستین آزمایشگاه‌های دارای لوح کیفیت آزمایشگاهی در کشور بوده که توانسته‌ایم این لوح را برای 5 سال متوالی تاکنون تمدید کنیم. هم‌چنین این مرکز برای اجرای طرح بررسی مقاومت میکروبی از سوی سازمان بهداشت جهانی انتخاب شده و بیمارستان رضوی یکی از 6 بیمارستان در کل کشور است که در حال اجرای این طرح آزمایشی است.
گفتنی است، این کارگاه دوروزه علمی با حضور بیش از 250 نفر از مسئولان فنی آزمایشگاه‌های دانشگاهی و بیمارستانی و نیز کارشناسان و کارشناسان ارشد آزمایشگاه برگزار شد.
تاریخ درج: ۱۳۹۷/۱۲/۱۴