میزان رضایتمندی مراجعان به بیمارستان رضوی 10 درصد افزایش یافته است

مدیرعامل بیمارستان رضوی گفت: میزان رضایتمندی مراجعان به بیمارستان رضوی 10 درصد افزایش یافته است.
به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی بیمارستان رضوی، دکتر رضا سعیدی ضمن اعلام این خبر بیان کرد: کاربرد نظرسنجی در حوزه های مختلف اجتماعی، سیاسی، پزشکی و... بر هیچ‌کس پوشیده نیست. در مسائل روز دنیا از قبیل مسائل اجتماعی و سیاسی، نظرسنجی نقش مهمی در سیاست‌گذاری‌های کلان ایفا می‌کند به اینگونه که سازمان‌ها و نهادهای دولتی پیش از اقدام به اجرا و سیاست‌گذاری در مسائل پیچیده و مهم، ابتدا از طریق نظرسنجی و افکارسنجی اطلاعات کافی در آن زمینه جمع‌آوری می‌کنند.
وی افزود: با توجه به مطرح شدن پروژه سنجش رضایت‌مندی ذی‌نفعان بیمارستان به‌عنوان یکی از اهداف کلان بیمارستان، برای خدمت‌رسانی بهتر و باکیفیت‌تر به مراجعان، از ابتدای تیرماه سال 1395 تا پایان سال 97، از بیش از 21 هزار مراجعه‌کننده به بیمارستان اعم از بیمار، همراه بیمار و ملاقات‌کننده، نظرسنجی به عمل آمده و رتبه شاخص رضایت‌مندی سالانه تا پایان آذرماه 97، نزدیک به 90 است.
دکتر سعیدی اظهار کرد: میزان رضایتمندی سالانه مراجعه‌کنندگان به بیمارستان در سال 97 دارای رشد حدود 10 درصدی نسبت به سال 96 است.
وی تصریح کرد: در واحد افکارسنجی بیمارستان رضوی در هر سال دو مرتبه، کیفیت خدمات ارائه شده در این مرکز درمانی ارزیابی می‌شود.
دکتر سعیدی اذعان کرد: بررسی کیفیت خدمات ارائه شده در این بیمارستان تا سال گذشته به صورت دستی و اکنون به صورت الکترونیکی در حال انجام است و افراد می‌توانند وارد سامانه شده و درباره خدمات این مرکز به راحتی اظهار نظر کنند که نتایج این بررسی‌ها جمع‌بندی شده و مورد تحلیل قرار می‌گیرد.
وی ادامه داد: افزایش میزان رضایت‌مندی مراجعان به بیمارستان رضوی در حالی حاصل شده است که این مرکز حدود 40 درصد میزان ارائه خدمات خود را افزایش داده و ضریب اشغال تخت‌ها افزایش چشمگیر داشته است؛ تا جایی که به گفته دکتر شاپور بدیعی اول، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جلسه شورای سیاست گذاری سلامت آستان قدس رضوی، سهم بیمارستان رضوی در میزان کل پذیرش اورژانس استان خراسان طی دو سال گذشته از 8/0 درصد به ۶/۲ درصد افزایش یافته است.
تاریخ درج: ۱۳۹۸/۰۳/۰۷