مرکز طب ورزشی بیمارستان رضوی با همکاری AFC راه‌اندازی می‌شود

مرکز طب ورزشی بیمارستان رضوی طی سال 1398 با همکاری AFC راه‌اندازی می‌شود.
به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی بیمارستان رضوی، دکتر کامبیز توتونچی، معاون درمان بیمارستان رضوی، ضمن اعلام این خبر افزود: پزشکی ورزشی تخصصی است که به پیشگیری، تشخیص و درمان آسیب‌هایی که طی تمرین‌ها و مسابقات ورزشی رخ داده‌اند، به‌ویژه صدمات مربوط به چرخش و پیچش مفصلی که منجر به آسیب عضلات، تاندون‌ها، لیگامان‌ها، منیسک، استخوان و خود مفاصل می‌شود، می‌پردازد.
وی افزود: پزشکی ورزش شاخه متنوع و گسترده‌ای از پزشکی است که نه تنها به درمان و توان بخشی بلکه بر پیشگیری نیز تأکید دارد و در ایران نیز در رشته‌های تربیت بدنی و علوم ورزشی به آن پرداخته شده است و هم‌اکنون نیز در سال‌های اخیر رشته تخصصی آن در دو دانشگاه علوم پزشکی ایران و تهران تدریس می‌شود.
دکتر توتونچی اظهار کرد: در حقیقت، طب ورزشی یک رشتۀ علمی و حرفه‌ای است که در کنار سایر رشته‌های علمی هم‌چون فیزیولوژی ورزش، بیومکانیک ورزشی و روانشناسی ورزشی در خدمت ورزش جامعه است.
وی بیان کرد: بیمارستان فوق تخصصی رضوی در راستای تکمیل فعالیت‌های درمانی خود با کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال AFC برای تشکیل و راه‌اندازی مجهزترین مرکز طب ورزشی شرق کشور وارد مذاکره و عقد قرارداد شده است تا بتوان به قشر ورزشکار کشور نیز خدمات درمانی ویژه و تخصصی را ارائه داد.
تاریخ درج: ۱۳۹۸/۰۱/۰۷