مامایی تضمین‌کننده سلامت مادران و نوزادان است

مدیرعامل بیمارستان رضوی گفت: مامایی تضمین‌کننده سلامت مادران و نوزادان است.
به گزارش روابط عمومی بیمارستان رضوی، دکتر محسن محور هم‌زمان با روز جهانی ماما در حاشیه مراسم تقدیر از ماماهای فعال در بیمارستان فوق تخصصی رضوی عنوان کرد: مادر شدن یکی از معجزات بزرگ الهی است و کمک به بانویی که این ودیعه الهی را با تمام جان و دل خود پذیرفته باشد نیز بر عهده ماماهاست و باید اذعان کرد که خداوند، مادران و همراهان مادران را گلچین می‌کند و این است که ماماها، نخستین شاهد معجزات الهی و فرشته یاری‌رسان به مادران، از سوی پروردگار برای اجرای این مهم انتخاب می‌شوند.
وی افزود: در واقع، ماماها همچون فرهیختگان، در طلیعه به بار نشستن یک زندگی نو، سلامت مادر و نوزاد را تضمین کرده، با دانش و مهارت خود، جامعه را به سوی حیاتی سراسر سلامت سوق می‌دهند و از تمامی مشکلاتی پیشگیری می‌کنند که ممکن است سال‌ها جامعه را درگیر کرده و هزینه‌های فراوان به بدنه درمانی کشور وارد کند و این امر گام‌های استراتژیکی است که هر انسانی می‌تواند در اعتلای کشور و سلامت هم‌کیشان و هم‌میهنان خود بردارد.
دکتر محور تصریح کرد: علاوه بر تلاقی روز جهانی ماما در سال جاری با گذر از یک قرن پیشینه مامایی آکادمیک در ایران، سازمان جهانی بهداشت در هفتاد و دومین مجمع جهانی خود به منظور به رسمیت شناختن نقش مهم پرستاران و ماماها در حرکت به سوی پوشش همگانی سلامت، سال 2020 میلادی را به نام «سال بین‌المللی پرستار و ماما» اعلام کرده است و این امر بیش از پیش بر اهمیت فعالیت ماماهای بزرگوار و صبور افزوده است.
وی با اشاره به نقش مهم ماماها در تأمین سلامت مادر و نوزاد در شرایط کنونی کشور، اضافه کرد: همچنین در چند ماه اخیر، شاهد فعالیت مخلصانه و مجدانه ماماهای گرانقدر در تأمین آرامش و تضمین سلامت مادران و نوزادان آن‌ها بوده‌ایم.
دکتر محور ادامه داد: با تمام دشواری‌هایی که فعالیت مامایی دارد و همگی از آن باخبریم، ماماهای کشورمان در این روزهای درگیری کشور با ویروس منحوس کرونا، فداکارانه با تلاش در حفظ سلامت خود که نزدیک‌ترین فرد به مادر حین زایمان هستند، در دفاع از سلامت مادر و نوزاد با رعایت همه جانبه بهداشت کوشیدند.
وی با اشاره به تلاقی روز جهانی ماما و روز جهانی بهداشت دست اظهار کرد: پنجمین روز از پنجمین ماه میلادی که به نام ماماها و بهداشت جهانی دست مزیّن است، هر سال حیات‌بخشی این فرشتگان کادر درمان یادآوری می‌شود.
دکتر محور بیان کرد: همه می‌دانیم رعایت اصول بهداشتی در شرایط کنونی بسیار ضروری بوده و این امر در موقعیتی که مادران به انتظار دیدار نوزاد سالم خود هستند، بیش از پیش سختی‌آفرین و طاقت‌فرساست چراکه نخست، بیمار با خطر بالا و نوزادی با امکان دریافت هر نوع عفونتی، پیش روی بوده و تضمین سلامتی آن دو نیز بر عهده ماماست و این وظیفه بزرگی است که دانش مامایی به دوش می‌کشد.
این پزشک در پایان گفت: از تک تک ماماهای عزیز کشور به ویژه ماماپرستاران بیمارستان فوق تخصصی رضوی که همیشه به ویژه در روزهای پر از استرس کنونی کشور، مامن دردها و رنج‌های مادران و نوید‌دهنده حیاتی نو برای خانواده‌های منتظر هستند، قدردانی کرده و از پروردگار منان، سلامتی این عزیزان و خانواده‌های آنان را خواستارم.
تاریخ درج: ۱۳۹۹/۰۲/۱۷