بیمارستان رضوی باید جایگاه خود در کشور و منطقه را بازیابد

مدیرعامل بیمارستان فوق تخصصی رضوی گفت: بیمارستان رضوی باید جایگاه خود در کشور و منطقه را بازیابد.
به گزارش آستان‌نیوز، دکتر محسن محور هم‌زمان با چهاردهمین سالگرد گشایش بیمارستان فوق تخصصی رضوی در چهل و دومین برنامه سه‎شنبه‎های فرهنگی که با موضوع «رونمایی از اسناد پزشکی آستان قدس رضوی» در سالن اجتماعات این بیمارستان برگزار شد، گفت: تیم مدیریتی بیمارستان فوق تخصصی رضوی اکنون با به‌کارگیری تمام توان و تلاش، ارتقاء سطح علمی و عملی این مرکز را دنبال می‌کنند.
وی افزود: خرسندیم که دوباره برای خدمت در قلمرو آستان ملک‌پاسبان امام رضا(ع) فراخوانده شده‌ایم و تمام همت خود را برای بازیابی جایگاه این مرکز درمانی خوش‌نام، در منطقه و کشور صرف خواهیم کرد.
دکتر محور اظهار کرد: معمولا برای آغاز به‌کار هر بیمارستانی، جراحی‌های ساده‌تر و معمول‌تر در نظر گرفته می‌شود و این در حالی است که نخستین جراحی در بیمارستان فوق تخصصی رضوی بر روی قلب یک نوزاد توسط یکی از متبحرترین پزشکان این مرز و بوم صورت گرفت.
وی با اشاره به بررسی‌ این بیمارستان در ابعاد و مسائل مختلف، عنوان کرد: ساختمان و تجهیزات در این مرکز نیاز به نوسازی و بازسازی داشته و نیروی انسانی نیز برای کارآمدی بیشتر باید آموزش‌های نوین‌تری را دریافت کنند و برای نیل به این مقاصد در تلاشیم.
دکتر محور تصریح کرد: جذب بهترین پزشکان شهر و کشور اولویت ما در این بیمارستان است.
وی اذعان کرد: در تلاشیم تا جایگاه این مرکز را به‌عنوان برجسته‌ترین بیمارستان سلامت‌محور ایران و منطقه بازیابیم.
دکتر محور هم‌چنین بر ارتباط و هم‌گرایی بیمارستان رضوی با سایر مجموعه‌های تحت پوشش آستان قدس رضوی تاکید کرد.
در ادامه این مراسم، دکتر رضا فرید حسینی، فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی و از نخستین پزشکان و مجریان طرح تأسیس بیمارستان رضوی بیان کرد: آستان قدس رضوی همه مجموعه‌های مورد نیاز مردم مشهد را داشت و تأسیس یک دانشگاه در حوزه پزشکی و درمانی از سوی این نهاد موقوفاتی برای مردم مشهد و ایران بسیار لازم و ضروری بود که نتیجه ارائه طرح آن به آیت‌الله واعظ طبسی، تولیت فقید آستان قدس رضوی و تغییراتی که با توجه به نیاز مردم مشهد در ماهیتش ایجاد شد، در دو دهه گذشته، این بیمارستان عظیم است.
این پزشک برجسته درباره اسناد پزشکی موجود در آستان قدس رضوی گفت: کتابخانه آستان قدس رضوی و مرکز اسناد این مجموعه در واقع، غنی‌ترین مرکز اسناد از نظر دربرداشتن مجموعه‌های پزشکی است و ذخایری که در این مرکز مشاهده کرده‌ام، در هیچ مرکز تحقیقاتی دنیا ندیدم که مایه افتخار ایران است.
تاریخ درج: ۱۳۹۸/۱۱/۰۲