بیمارستان رضوی باید ابعاد انسانی و اجتماعی درمان را در نظر بگیرد

مشاور عالی تولیت آستان قدس رضوی تأکید کرد: بیمارستان رضوی باید ابعاد انسانی و اجتماعی درمان را در نظر بگیرد.
به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی بیمارستان رضوی، امیر رضائیان ضمن آشنایی با فعالیت‌های بیمارستان رضوی و برنامه‌های پیش روی این مرکز درمانی و نیز آشنایی با خدماتی که در این بیمارستان به آحاد جامعه ارائه می‌شود، عنوان کرد: بیمارستان فوق تخصصی رضوی از نظر امکانات و تجهیزات و نیز ساخت فیزیکی بسیار فوق‌العاده است و مشابه این مرکز نه تنها در کشور که در سطح بین‌المللی با چنین استانداردهایی کم‌نظیر است.
وی افزود: در واقع، این مرکز درمانی در بسیاری از موارد با استانداردهای بین‌المللی مطرح در کشورهای همسایه منطبق است.
رئیس دانشکده مدیریت تهران- مرکز در حاشیه این بازدید ادامه داد: مراکز درمانی خصوصی و ویژه در کشورهای اروپایی برتری خاصی نسبت به این مرکز مجهز ندارند.
رضائیان هم‌چنین بیان کرد: این بیمارستان به دلیل انتساب به بارگاه منور رضوی، صرفا مادی‌نگر نبوده و هم‌چون سابق باید ابعاد انسانی و اجتماعی را در دستور کار خود قرار دهد.
تاریخ درج: ۱۳۹۸/۰۴/۰۹