بهره‌گیری از تجهیزات اهدایی آستان قدس رضوی در درمان بیماران کرونایی مشهد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد از بهره‌گیری از تجهیزات اهدایی آستان قدس رضوی در درمان بیماران کرونایی مشهد خبر داد.
به گزارش روابط عمومی بیمارستان رضوی، دکتر سید محمدحسین بحرینی طوسی ظهر امروز طی مراسمی که در ساختمان قریشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد، ضمن قدردانی از آستان قدس رضوی برای حمایت‌های همه‌جانبه از دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ایام شیوع کرونا، عنوان کرد: باید اذعان کرد که این تجهیزات جزء کوچکی از مساعدت‌های مادی و معنوی فراوانی است که آستان قدس رضوی و بیمارستان رضوی قبل و حین بحران کرونا به دانشگاه علوم پزشکی مشهد و بخش‌های سلامت و درمان مشهد داشته‌اند.
وی افزود: طبیعتا این تجهیزات اهداء شده در بیمارستان‌هایی مورد استفاده قرار خواهد گرفت که بیماران مبتلا به کووید 19 در آن‌ها بستری هستند و برای درمان این افراد مورد نیاز است.
دکتر بحرینی تصریح کرد: تا پیش از این بحران، تصور مجامع علمی و پزشکی دنیا بر این مبتنی بود که جهان از بیماری‌های واگیردار رها شده و بیشتر به مهار بیماری‌های غیرواگیر مثل فشار خون، دیابت و... پرداخته و توجه می‌شد ولی بحران کنونی کرونا نشان داد که دوره بیماری‌های واگیردار تمام نشده بلکه نوعش از میکروبی به ویروسی تغییر یافته است.
وی ضمن اشاره به ضرورت بررسی‌های علمی ویروس‌ها گفت: در واقع، نگرانی‌هایی جدی برای مقابله با ویروس‌های جدید در دنیا وجود دارد و بالطبع، دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز با پیش‌بینی بحران‌ها سعی در برنامه‌ریزی برای کنترل آن‌ها دارد و در این رابطه نیز در نظر داریم تا آزمایشگاه ویروس‌شناسی مجهزی را که در بیمارستان امام رضا(ع) به تشخیص کووید 19 اختصاص داشته توسعه دهیم تا اگر در آینده با شیوع ویروس‌هایی نظیر کرونا مواجه شدیم، بتوانیم فعالیت‌های دقیق علمی و برنامه‌های درمانی منظمی را طراحی کنیم.
تاریخ درج: ۱۳۹۹/۰۲/۱۰