بهره‌مندی حدود 1000 بیمار از اتاق‌های عمل چشم بیمارستان رضوی طی سال 97

معاون درمان بیمارستان رضوی از بهره‌مندی حدود 1000 بیمار از اتاق‌های عمل چشم بیمارستان رضوی طی سال 97 خبر داد.
به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی بیمارستان رضوی، دکتر کامبیز توتونچی ضمن اعلام این خبر عنوان کرد: در پایان سال 96، بخش جراحی‌های اصلاح عیوب انکساری چشم در راستای ارتقاء خدمات و جراحی‌های چشمی و به منظور حذف عینک مراجعان، غربال‌گری اختلالات شبکیه نوزادان نارس، تزریقات داخل چشمی و جلوگیری از پیشرفت بیماری قوز قرنیه در بیمارستان فوق تخصصی رضوی راه‌اندازی شد.
وی افزود: در این مجموعه تلاش شد تا از به‌روزترین و پیشرفته‌ترین امکانات و تجهیزات داخلی و بین‌المللی برای ارائه خدمات در سطح تراز اول در سطح بین‌المللی استفاده شود و به همین خاطر، در قسمت لیزر این بخش، دو دستگاه پیشرفته شامل لیزر فمتوسکند و لیزر اگزایمر به کار گرفته شده که امکان انجام انواع جراحی‌های لیزری چشم شامل PRK، LASER، Femto کاشت رینگ‌های داخل قرنیه، انجام برش‌های لیزری، پیوند قرنیه و اصلاح آستیگماتیسم و... را فراهم کرده است.
دکتر توتونچی بیان کرد: ویژگی عمده و شاخص این مجموعه امکان انجام اعمال جراحی پیشرفته اصلاح عیوب انکساری و حذف عینک به روش SMILE است که مزایای زیادی نسبت به اعمال جراحی قدیمی‌تر دارد و طی سال گذشته حدود 330 نفر از این روش بهره‌مند شدند.
وی با اشاره به وجود اتاق غربالگری و معاینه چشم نوزادان نارس(ROP room) در این مجموعه عنوان کرد: با تشخیص زودهنگام اختلالات شبکیه و درمان به موقع از مشکلات بینایی آنان جلوگیری خواهد شد. این بیماری در مراحل پیشرفته می تواند منجر به زخم شبکیه و عوارضی نظیر جداشدگی شبکیه و خونریزی زجاجیه، انحراف و تنبلی چشم شود؛ کمااینکه بسیاری از نوزادان مبتلا به رتینوپاتی دچار نزدیک‌بینی خواهند شد و حتی این بیماری در مراحل بسیار پیشرفته می‌تواند سبب کوری نوزادان شود و با راه‌اندازی این مجموعه در سال گذشته حدود 200 نوزاد از این خدمات بهره‌مند شدند.
گفتنی است، طی سال گذشته تعداد قابل توجهی عمل جراحی PRK، گلوکوم یا آب سیاه، آب مروارید یا کاتاراکت و نیز پیوند قرنیه در این مرکز انجام شده است.
تاریخ درج: ۱۳۹۸/۰۳/۰۴