برای دستیابی به سلامت همگانی حامی ماماها و پرستاران هستیم

مدیرعامل بیمارستان رضوی گفت: برای دستیابی به سلامت همگانی حامی ماماها و پرستاران هستیم.
به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی بیمارستان رضوی، دکتر محسن محور همزمان با هفته ملی سلامت ضمن تبریک این ایام به تمامی کادر بهداشت و درمان کشور عنوان کرد: روز جهانی بهداشت سال 2020 توسط سازمان جهانی بهداشت، در واقع به دلیل نقش پرستاران در توسعه و پوشش همگانی سلامت و کاهش هزینه‌های سرسام آور درمان و کنترل بیماری‌ها به نام پرستاران عزیز و ماماهای بزرگوار مزیّن شده است.
وی افزود: امروز در عرصه مراقبت‌های پزشکی و درمان، این عزیزان در حوزه‌های مختلف بویژه در سه سطح پیشگیری، درمان و مراقبت و توانبخشی حضور مفید و مؤثر دارند و باید همه جانبه حامی و قدردان آن‌ها باشیم.
دکتر محور تصریح کرد: با شروع همه‌گیری جهانی بیماری کووید-۱۹ در سال جهانی پرستار و ماما، شرایط بروز توانایی‌های پرستاران و ماماهای توانمند شاغل در کشورمان فراهم بوده و طی این شرایط، این میزان از ظرفیت علمی و عملی آنان بر همگان آشکارتر شده است و در همین راستا، تقویت پرستاری و مامایی برای دستیابی به سلامت برای همگان نیز مصمم‌تر از گذشته در نظر گرفته شده است.
وی ادامه داد: در مدت همه‌گیری کووید ۱۹ تعدادی از همکاران ما در سراسر جهان جان خود را در عرصه دفاع از جان دیگران، از دست دادند و اکنون یاد آن بزرگ‌مردان و شیرزنان را که در ایران اسلامی از اعضاء خانواده غیور و عزت‌مند شهیدان محسوب می‌شوند، گرامی می‌دارم و از همه ایرانیان میخواهم تا با حمایت همگانی از مدافعان سلامت، سلامتی خود و این مدافعان سلامت را تضمین کنند.
مدیرعامل بیمارستان رضوی در پایان گفت: بر خود واجب می دانم تا از تلاش و ایثارگری‌های شبانه‌روزی و خالصانه همه سروران متخصص و متعهد در عرصه‌های پرستاری و مامایی جامعه پزشکی کشور، به‌ویژه پرستاران و ماماهای گرانقدرمان در بیمارستان رضوی کمال تشکر و قدردانی را داشته باشم؛ چراکه در تآمین سلامت و دفاع از جان مردم شریف ایران مجاهدانه در تلاشند.

تاریخ درج: ۱۳۹۹/۰۲/۰۳