اقدامات درمانی اورژانس در بیماران ACS در بیمارستان رضوی تشریح می‌شود

اقدامات درمانی اورژانس در بیماران ACS در بیمارستان رضوی تشریح می‌شود.
به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی بیمارستان رضوی، هر وضعیت قلبی که سبب افت ناگهانی یا انسداد جریان خون به قلب شود، به‌عنوان سندرم کرونری حاد(بیماری ACS) شناخته می‌شود.
بیماری ACS وضعیتی جدی است که نیاز به توجه و درمان فوری دارد. این اصطلاح برای توصیف وضعیتی است که جریان خون به هر کدام از قسمت های قلب به طور ناگهانی کاهش یافته و یا مسدود شود. این سندرم وضعیتی اورژانسی است.
در واقع، رایج‌ترین علت سندرم کرونری حاد، بیماری یا تنگی شریان‌های کرونری است. این عروق رگ هایی هستند که عضله قلب را به وسیله خون تغذیه می‌کنند و این تنگی معمولا توسط تشکیل پلاک‌های کلسترول در دیواره شریان‌ها ایجاد شده و به تصلب شرایین یا سفت شدن شریان ها منجر می‌شود.
به دلیل اهمیت مداخله به موقع در اورژانس برای این گروه از بیماران، کنفرانس ادواری تازه‌های قلب و عروق برای بازآموزی پزشکان عمومی با موضوع اقدامات درمانی اورژانس در بیماران ACS، 21 خرداد ماه در بیمارستان رضوی برگزار می‌شود و طی آن، به‌روزترین مباحث توسط اساتید برای پرستاران به بحث و بررسی گذاشته می‌شود.
بر اساس این گزارش، بیمارستان فوق تخصصی رضوی با همکاری نهادهای دانشگاهی و پزشکی در سال 98 تلاش کرده تا سلسله کنفرانس‌های ادواری را برای ارائه و به اشتراک گذاشتن تازه‌ترین دستاوردها و قواعد مراقبت‌های پزشکی برگزار کند و غیر از پزشکان عمومی که از طریق سایت آموزش مداوم مشهد اقدام به ثبت نام می‌کنند، پرستاران نیز قادر به شرکت در این برنامه های علمی هستند و در صورت حضور برای آنها ساعت آموزشی محاسبه خواهد شد.
گفتنی است، با توجه به اختصاص امتیازات بازآموزی قابل توجهی به شرکت‌کنندگان در این کنفرانس‌ها، شرکت پرستاران و پزشکان متخصص و فوق تخصص در رشته‌های مختلف قلب و عروق در کنفرانس‌های ادواری تازه‌های مراقبت‌های پزشکی بیمارستان رضوی بلامانع بوده و علاقه‌‌مندان می‌توانند از طریق سامانه آموزش مداوم دانشگاه علوم پزشکی مشهد به آدرس ircme.ir مراجعه و نسبت به ثبت نام خود در هر دوره اقدام کنند.
تاریخ درج: ۱۳۹۸/۰۳/۲۱